EUROLEAGUE

Φώτσης, Παπανικολάου και Ζήσης έπαιξαν μπάσκετ με αμαξίδιο

Φώτσης, Παπανικολάου και Ζήσης έπαιξαν μπάσκετ με αμαξίδιο

Οι παίκτες της Euroleague είχαν την ευκαιρία να δουν το μπάσκετ από μία άλλη σκοπιά, καθώς βγήκαν για λίγο από τα συνηθισμένα τους κι έπαιξαν μπάσκετ με αμαξίδιο

Εκπρόσωποι από όλες τις ομάδες της Euroleague βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Βαρκελώνη για το ετήσιο συνέδριο και στο πλαίσιο αυτό είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία. Ο Αντώνης Φώτσης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Νίκος Ζήσης και πολλοί ακόμα αστέρες της διοργάνωσης (Ρέγιες, Χριάπα, Γιανκούνας, Τόμιτς, Καλνιέτις, Πνίνι) είδαν πως είναι να παίζεις μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στο πλαίσιο του ONE TEAM οι παίκτες βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα "Ciutat Esportiva Joan Gamper" και έπαιξαν μπάσκετ μαζί με αθλητές με ειδικές ανάγκες. " Πρέπει να βρίσκεις το χρόνο και να βρίσκεσαι κοντά σε ασθενέστερες κοινότητες κι αυτό το κάνει το ΟΝΕ ΤΕΑΜ" είπε αρχικά ο Βίκτορ Χριάπα και πρόσθεσε "Μετά που θα το κάνεις καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι. Όταν παίζεις με τα παιδιά καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι γι αυτά. Ακόμα κι ένα λεπτό είναι σπουδαίο. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι εκεί, να δίνεις την καρδιά σου, να τα υποστηρίζεις και να τους δείχνεις πως να ζήσουν τη ζωή τους μέσα από το μπάσκετ".

Φώτσης, Παπανικολάου και Ζήσης έπαιξαν μπάσκετ με αμαξίδιο
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ