EUROLEAGUE

Φελίπε Ρέγες, ο "βασιλιάς" της Μαδρίτης

Φελίπε Ρέγες, ο "βασιλιάς" της Μαδρίτης

Το ατομικό επίτευγμα του Φελίπε Ρέγες και οι κορυφαίες φάσεις από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague.

Περπατάει πια στα 37 χρόνια ζωής, ο ρόλος του στη Ρεάλ είναι μικρότερος απ' ότι στο παρελθόν, ωστόσο ο Φελίπε Ρέγες δείχνει σε κάθε πρώτη ευκαιρία ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει, ακόμα και να πρωταγωνιστήσει στο γήπεδο. Όπως ακριβώς έκανε δηλαδή στη χθεσινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ούνικς Καζάν, βοηθώντας τους Μαδριλένους να σημειώσουν την 7η νίκη σε 9 αγώνες στην EuroLeague.

Το ίδιο βράδυ που ξεπέρασε τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Μάικ Μπατίστ στην ιστορική λίστα των σκόρερς της διοργάνωσης, ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ πραγματοποίησε παράλληλα και την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Εκανε ρεκόρ πόντων (16), εύστοχων βολών (7) και φυσικά είχε την κορυφαία φετινή επίδοση στο rating (24).

Δεν το ήξερα ότι ανέβηκα στην 5η θέση των σκόρερς. Μόλις το έμαθα και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω ώστε να συνεχίσω να σπάω ρεκόρ στην Euroleague. Πρέπει να συνεχίσω να δίνω το 100%, ό,τι έχω, αυτό άλλωστε προσπαθώ να κάνω σε κάθε ματς. Πάνω απ' όλα βέβαια είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι” τόνισε μετά το προσωπικό του επίτευγμα ο Ρέγες.

Στα videos που ακολουθούν, παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια.

Dunk of the Night: Σόνι Γουίμς Μερικές φάσεις σαν αυτήν μπορούν να την κάνουν μόνο σπουδαίοι αθλητές -και μεγάλοι παίκτες, όπως ο Σόνι Γουίμς.


7DAYS Play of the Night: Τάιλερ Χάνικατ Είναι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες της φετινής EuroLeague και το δείχνει κάθε φορά που μπορεί. Ο Τάιλερ Χάνικατ μπορεί να πετάξει!


Oscar Mayer Block of the Night: Ρακίμ Σάντερς Ο Λουίτζι Ντατόμε νόμιζε ότι έχει ένα εύκολο λέι-απ. Αποδείχθηκε πολύ φιλόδοξος γιατί ο Ρακίμ Σάντερς έκανε το κόψιμο της βραδιάς.


Tadim Assist of the Night: Κουίνο Κολόμ Ο Κουίνο Κολόμ είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ της φετινής EuroLeague. Είναι επίσης και ο πασέρ της βραδιάς με την ασίστ που έδωσε στο χθεσινό παιχνίδι της Ούνικς Καζάν στη Μαδρίτη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ