EUROLEAGUE

Εβδομάδα των ρεκόρ

Εβδομάδα των ρεκόρ

Τα ρεκόρ των Σέρχιο Γιουλ, Μπράνκο Λάζιτς, Λούκας Λεκαβίτσιους και οι επιδόσεις της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα συνθέτουν τη στατιστική αποτίμηση της 23ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

Δύο νέα ατομικά ρεκόρ, μία ισοφάριση και δύο σημαντικές ομαδικές επιδόσεις περιλαμβάνει η στατιστική ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε στην EuroLeague. Πρωταγωνιστές είναι ο Σέρχιο Γιουλ, ο Μπράνκο Λάζιτς, ο Λούκας Λεκαβίτσιους, η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι είναι οι αριθμοί που ξεχώρισαν από τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής και δείτε στη συνέχεια τη Mini-Movie και το Slowdown της εβδομάδας.

72,4%

Αυτό ήταν το ποσοστό ευστοχίας με το οποίο σούταρε ο Αντε Τόμιτς στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της χρονιάς.

31

Ο αριθμός που είχε ο Σέρχιο Γιουλ στο Index Rating στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Νταρουσάφακα, αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για τον Ισπανό γκαρντ στην EuroLeague.

29

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους διέλυσε το ρεκόρ πόντων του στην EuroLeague με τους 29 που πέτυχε κόντρα στη Μπάμπεργκ. Το προηγούμενο ήταν οι 17 που είχε σημειώσει δύο αγωνιστικές νωρίτερα, στον αγώνα της Ζαλγκίρις με τη Μπαρτσελόνα.

18

Τα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε η ΤΣΣΚΑ στον αγώνα με τη Μακάμπι αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της ρωσικής ομάδας την τελευταία δεκαετία στην EuroLeague.

5

Ο Μπράνκο Λάζιτς είχε 5/5 τρίποντα στην άνετη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Γαλατάσαραϊ. Ο Σέρβος γκαρντ ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ στην EuroLeague για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ