ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σάτο έκανε τον γύρο του κόσμου!

Ο Σάτο έκανε τον γύρο του κόσμου!
INTIME SPORTS

Σε διάστημα τριών ημερών έκανε πάνω από 20.000 χιλιόμετρα! Ο Ρομέιν Σάτο έφυγε από την Αθήνα, πήγε στο Χιούστον, επέστρεψε και τώρα βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα για το σημερινό ματς του ΠΑΟ εναντίον της Ολύμπια (ΝΕΤ, 21:45)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα για το δύσκολο (όπως το χαρακτήρισε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς) ματς εναντίον της Ολύμπια, με τον Ρομέιν Σάτο να έχει κάνει ... ρεκόρ διαδρομής, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα. Ο άσος των "πρασίνων" έκανε τον γύρο του κόσμου. Παρόλα αυτά πρόλαβε κανονικά να βρίσκεται στην προπόνηση της Τρίτης και ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του για τη Σλοβενία.

Όπως έγραψε και ο Frank Lawor στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Σάτο ...ξεπέρασε κι αυτόν ακόμη τον Ντέβιντ Λόγκαν, που πήγε από την Βιτόρια στο Σικάγο, διανύοντας σε δυο μέρες 14.763.6 χιλιόμετρα, για να δει το νεογέννητο μωρό του.

Για τον ίδιο λόγο (χαζομπαμπάς και μάλιστα φρεσκότατος) ο Σάτο πήγε, ακόμη, πιο μακριά. Όπως σημειώνει ο Φρανκ, πηγαίνοντας στο Χιούστον και επιστρέφοντας στην Αθήνα, έκανε 20.349 χιλιόμετρα για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας και του παιδιού του!

"Ο Σάτο έφυγε νωρίτερα, γύρισε νωρίτερα, αλλά πήγε πιο μακριά" υπογραμμίζει, θυμίζοντας ότι ο Λόγκαν μετά από το υπερατλαντικό του ταξίδι, μέχρι το Σικάγο, δεν κατάφερε να βοηθήσει την Κάχα Λαμποράλ, καθώς έμεινε στο "μηδέν" και η ομάδα του ηττήθηκε στη Μόσχα από την Κίμκι (προφανώς δεν υπολόγισε και το πολύωρο ταξίδι Βιτόρια-Μόσχα).

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα κάνει σήμερα το βράδυ ο Σάτο καθώς ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην ολοκαίνουργια "Στόζιτσε Αρένα", γήπεδο που χρησιμοποιεί από φέτος σαν έδρα η Ολύμπια και εναντίον του ΠΑΟ, ενδεχομένως να κάνει ρεκόρ προσέλευσης αφού τα 13.000 εισιτήρια, μάλλον θα εξαντληθούν.

Ιδού πως είναι η νέα έδρα της Ολύμπια, που μετακόμισε από την ιστορική Χάλα Τίβολι. Αρκούντως εντυπωσιακή!



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Ομπράντοβιτς έκαναν το πρώτο ζέσταμα στην αρένα του αγώνα, το βράδυ της Τετάρτης.



Εκεί τους υποδέχθηκε ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟ, Γκιόργκι Σερμαντίνι που πήγε, φέτος, δανεικός στην Ολύμπια. Εμφανίστηκε στην προπόνηση της Ολύμπια (που κοουτσάρει ο Γιούρι Ζντοβτς) με το φανελάκι του ...Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ