EUROLEAGUE

EuroLeague Weekly: Το ραντεβού με το πεπρωμένο της Φενέρμπαχτσε

EuroLeague Weekly: Το ραντεβού με το πεπρωμένο της Φενέρμπαχτσε

Η EuroLeague Basketball έδωσε τον επίλογο στην ανασκόπηση της σεζόν, ολοκληρώνοντας τον κύκλο αφιερωμάτων της με τον τελικό Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός και την κατάκτηση του τίτλου από τους Τούρκους.

Η στήλη EuroLeague Weekly της EuroLeague Basketball κράτησε συντροφιά στους φίλους της Turkish Airlines EuroLeague από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η διοργάνωση, υπενθυμίζοντας βήμα-βήμα όσα έγιναν μέσα στην σεζόν.

Η ανασκόπηση ξεκίνησε από τους πρώτους αγώνες του Οκτωβρίου, για να φτάσει στα playoffs, το Final Four και τους ημιτελικούς. Τώρα λοιπόν ήρθε και η σειρά της ανασκόπησης του μεγάλου τελικού, όπου αναμετρήθηκαν η Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό.

Στο "καυτό" Sinan Erdem Dome, η γηπεδούχους - κι ας μην αγωνιζόταν στην έδρα της - Φενέρμπαχτσε είχε ένα ραντεβού με το πεπρωμένο. Και δεν το έχασε, επικρατώντας με 80-64 του Ολυμπιακού, κατακτώντας την πρώτη EuroLeague στην ιστορία του Τουρκικού μπάσκετ.

Δείτε παρακάτω πώς αποφάσισε η EuroLeague Basketball να παρουσιάσει αυτό το γεγονός μέσα από ένα VIDEO διάρκειας 6 λεπτών και 35 δευτερολέπτων:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ