EUROLEAGUE

EuroLeague, πράξη 5η

EuroLeague, πράξη 5η

Η 5η αγωνιστική της EuroLeague ξεκινάει σήμερα με δύο παιχνίδια, ενώ θα ολοκληρωθεί σε τρεις δόσεις.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Ούνικς Καζάν στην Τουρκία (19:00) και η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Μπαρτσελόνα (19:45) στους δύο αγώνες με τους οποίους ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μία από τις μόλις δύο ομάδες που παραμένει αήττητη στην διοργάνωση έπειτα από 4 αγώνες - η άλλη είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας - την ίδια στιγμή που η Ούνικς Καζάν βρίσκεται στο άλλο άκρο, μετρώντας 4 ήττες έπειτα από 4 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση παρέα με την Γαλατασαράι. Τουλάχιστον ωστόσο η Ρωσική ομάδα θα είναι ενισχυμένη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αφού θα έχει στην διάθεσή της το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Φρανκ Τζόνσον, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα προκειμένου να βοηθήσει να καλυφθούν τα κενά των τραυματιών Κότι Κλαρκ και Αντόν Πονκρασόφ.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η ανεβασμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Μπαρτελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Στράτου Περπέρογλου θέλοντας να συνεχίσει το καλό σερί της, την ίδια στιγμή που οι Καταλανοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για την 4η αγωνιστική.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ