EUROLEAGUE

EuroLeague Greece και Sport24.gr πήραν την πρωτιά και στο Final Four

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νούμερο 1 αθλητικός προορισμός στην Ελλάδα έσπασε τα κοντέρ και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, χάρη σε εσάς, τους πιστούς υποστηρικτές του. Δείτε τα κορυφαία κείμενα και VIDEOS του τετραημέρου.

Πάντα παρών στα μεγάλα γεγονότα, πάντα παρών σε κάθε σπουδαία αποστολή ελληνικής ομάδας, το Sport24.gr έζησε από κοντά το Final Four της EuroLeague και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Από το απόγευμα της Τετάρτης με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και από το πρωί της Πέμπτης με τους Στέφανο Τριαντάφυλλο, Χάρη Σταύρου, Νότη Ψιλόπουλο, ο κορυφαίος διαδικτυακός αθλητικός προορισμός στην Ελλάδα σας μετέφερε όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη.

Η συνταντική ομάδα των Sport24.gr και EuroLeague Greece, αλλά και η ραδιοφωνική αποστολή με τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Γιάννη Λαμπίρη ήταν παντού, στις προπονήσεις των ομάδων, στα ξενοδοχεία που κατέλυσαν οι αποστολές, καθημερινά σας ενημέρωνε για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα που συνέβησαν στην Τουρκία. Από την πλατεία Τακσίμ μέχρι το Σινάν Ερντέμ Ντομ κι από το ξενοδοχείο Πολάτ μέχρι το Παλάτι Σιραγκάν όπου έγινε η ετήσια δεξίωση της EuroLeague και η ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς.

Η κάμερα του Sport24.gr ήταν η μοναδική της Ευρώπης που βρισκόταν στην έξοδο των παικτών του Ολυμπιακού από τα αποδυτήρια και την είσοδό τους στο παρκέ, τόσο για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και για τον Τελικό με τη Φενέρμπαχτσε. Είδατε σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση μέσω της σελίδας μας στο Facebook τις έντονες στιγμές, τις αποδοκιμασίες και τις επιδοκιμασίες, "μυρίσατε" κι εσείς το φανταχτερό Final Four, ενώ Χάρης Σταύρου και Νότης Ψιλόπουλος σας έδιναν με τον ίδιο τρόπο το κλίμα πριν τους αγώνες αλλά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όπου για παράδειγμα ο Ερικ Γκριν ήταν άχαστος κι ο Πάτρικ Γιανγκ έβαζε τρίποντα από το κέντρο .

Στο τέλος του Final Four, το βράδυ της Κυριακής δηλαδή, το Sport24.gr και το EuroLeague Greece είχαν γράψει στο κοντέρ τους 1.701.226 μοναδικούς χρήστες (unique users) και παρέμεινε ο νούμερο 1 προορισμός για τη μπασκετική ενημέρωση, αλλά και ο επίσημος προορισμός της EuroLeague στην Ελλάδα. Ρεπορτάζ, απόψεις, αναλύσεις, ραδιοφωνική ενημέρωση σας κράτησαν κοντά μας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας.

Όσο για τα κορυφαία θέματα του τετραημέρου; Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο τρίποντο του Σπανούλη, οι ατάκες του Δημήτρη Ιτούδη όταν τον ρώτησαν αν είχε πλάνο για να σταματήσει τον "Kill Bill", το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, η φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς στο πούλμαν του Ολυμπιακού που ενόχλησε τους Τούρκους, το "πικάρισμα" του Γιώργου Πρίντεζη στον Μίλος Τεόντοσιτς, η επιμονή του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα playoffs αντί του Final Four, η αγκαλιά του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον δακρυσμένο γιο του , αλλά και το άσχημο περιστατικό με τη μαχαιριά που δέχθηκε οπαδός των ερυθρόλευκων στην πλατεία Τακσίμ ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν, μαζί φυσικά με την παράκληση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε, την "καυτή" Μιλενα Μαρτίν , το συγκινητικό γράμμα του Ντάνιελ Χάκετ στον Τζίτζι Ντατόμε , την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στην καρδιά της εξέδρας των Τούρκων και την ένταση που υπήρξε με τα πανό .

Όλα αυτά μαζί με τις απόψεις των Τριαντάφυλλου, Διαμαντόπουλου, Καβαλιεράτου, Σταύρου, Ψιλόπουλου σας βοήθησαν να αισθανθείτε πως βρισκόσασταν κι εσείς στην καρδιά αυτού του Final Four.

Και του χρόνου, στο Βελιγράδι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ