EUROCUP

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ: βάλλεται από παντού ο Κατσικάρης!

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ: βάλλεται από παντού ο Κατσικάρης!
EUROCUP BASKETBALL

Η δεύτερη σερί ήττα στο EuroCup επέτεινε τον προβληματισμό και τον εκνευρισμό στις τάξεις της Χαπόελ Ιερουσαλήμ, όπου επικρατεί... εμφύλιος. "Καρφιά" από δύο παίκτες κατά του Φώτη Κατσικάρη, κόντρες μεταξύ συμπαικτών και μία κατάσταση που μοιάζει έτοιμη να ξεφύγει.

Η Χαπόελ Ιερουσαλήμ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο EuroCup, αφού μετράει δύο σερί ήττες. Μετά τη Λιετκαμπέλις, ήταν η σειρά της Μπουντούτσνοστ να κερδίσει την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, η οποία βλέπει με το "καλημέρα" την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να γίνεται πιο δύσκολη.

Τα "καρφιά" του Κέρτις Τζέρελς λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ δεν ήταν παρά το... ορεκτικό της ιστορίας, με την κατάσταση να γίνεται ακόμη πιο περίεργη μετά τη δεύτερη βαθμολογική απώλεια στην Ευρώπη. Μάλιστα, το κλίμα μοιάζει τόσο τεταμένο που δεν αφορά μόνο στις σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά γενικότερα στο πως βλέπουν ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια της ισραηλινής ομάδας, αφού το Walla!Sport αναφέρει πως οι παίκτες έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο δημοσίευμα, κάποιος παίκτης εξήγησε πως " υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που απλά δεν μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον, δεν έχουν χημεία και καλές σχέσης. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή την στιγμή, δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά κυρίως θέμα χημείας". Πάνω σε αυτό ήρθαν να προστεθούν πληροφορίες πως οι Τζερόμ Ντάισον και Κέρτις Τζέρελς δεν βλέπουν με καλό μάτι την παρουσία των Μπαρ Τιμόρ και Γιογκέβ Οχαγιόν, θεωρώντας πως τους "τρώνε" χρόνο στο παρκέ, με τα αποτελέσματα να μην είναι καλά για την ομάδα. Την ίδια ώρα που οι γηγενείς παίκτες έχουν βάλει στο "στόχαστρο" τους Κέρτις Τζέρελς, Όστιν Ντέι και Άλεν Όμιτς, λόγω συμπεριφοράς.

Η γκρίνια του Κέρτις Τζέρελς είναι πάντως αυτή που διαχέεται περισσότερο από κάθε τι άλλο στα ΜΜΕ του Ισραήλ, με τον έμπειρο γκαρντ να σχολιάζει -μεταξύ άλλων- πως " αυτός ο προπονητής και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί δεν βοηθούν την ομάδα, δεν της ταιριάζουν", με έναν άλλον (που διατήρησε την ανωνυμία του) να προσθέτει πως " σε πολλούς παίκτες δεν αρέσει ο τρόπος του Φώτη Κατσικάρη. Πέρσι υπήρχαν παίκτες που είχαν την ίδια άποψη με εμάς, γι αυτό έφυγε τόσο γρήγορα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν".

Στην Ιερουσαλήμ η κατάσταση έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι καλή, η αύρα από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος έχει εξαφανιστεί και πλέον ο Φώτης Κατσικάρης καλείται να διαχειριστεί μια πολύ μεγάλη εσωτερική κρίση.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ