EUROCUP

Τα 11 τρίποντα του Ρόμπερσον σε VIDEO

Τα 11 τρίποντα του Ρόμπερσον σε VIDEO
FACEBOOK/ASVEL

Γκραν Κανάρια και Βιλερμπάν πρόσφεραν το ματς της χρονιάς έως τώρα κι ο Τζον Ρόμπερσον πραγματοποίησε μία μοναδική παράσταση με 11/16 τρίποντα! Δείτε σε VIDEO το ρεκόρ του 29χρονου γκαρντ.

Πολλοί δεν είχαν σημειώσει να παρακολουθήσουν το Γκραν Κανάρια - Βιλερμπάν για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του EuroCup, ωστόσο βλέποντας το τελικό σκορ, προφανώς το μετάνιωσαν. Το 128-129 τα… λέει όλα, με τον νικητή να κρίνεται στην 3η παράταση. Κοινώς, ήταν το ματς της χρονιάς έως τώρα !

Παράλληλα, ο Τζον Ρόμπερσον έγραψε ιστορία, καθώς μέτρησε 11/16 τρίποντα στα 42 αγωνιστικά λεπτά που έμεινε στο παρκέ, και γκρέμισε κάθε ρεκόρ στη διοργάνωση! Συνολικά, ο 29χρονος γκαρντ (1.80 μέτρα) πέτυχε 42 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ απέναντι στη Γκραν Κανάρια, ενώ σημειώνεται πως σε όλη την 1η φάση ευστόχησε σε 42 τρίποντα (42/74, 56.8%!), επίδοση που επίσης αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του EuroCup.

Οι αμέσως προηγούμενες επιδόσεις είναι τα 9 τρίποντα που έβαλε πριν από λίγο καιρό ο Γιουσκεβίτσιους της Λιετκαμπέλις , ενώ επίσης 9 είχαν πετύχει ο -άλλοτε φόργουορντ του Πανιωνίου- Ρούμπεν Ντάγκλας με τη φανέλα της Βαλένθια το 2007, ο Μάρκο Πόποβιτς με την Ούνικς Καζάν το 2009 κι ο Τζίμι ΜακΚίνι με τη Βόννη το 2015.

Τα περισσότερα τρίποντα στην πρώτη φάση ήταν τα 41 που είχε βάλει ο Κρις Λόφτον της Μπεσίκτας τη σεζόν 2014-15. Όλα τα παραπάνω τα "διέλυσε" ο Ρόμπερσον με τον τρόπο που θα δείτε στο video.

Photo Credits: Facebook/ASVEL

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ