EUROCUP

Στον δρόμο για τους τελικούς και την Euroleague

Στον δρόμο για τους τελικούς και την Euroleague

Οι Τρέντο, Στρασμπούρ, Γκραν Κανάρια και Γαλατάσαραϊ διεκδικούν απόψε (6/4) τη συμμετοχή τους στους τελικούς του Eurocup, με φόντο την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στην Euroleague της σεζόν 2016-17.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο Eurocup, με τη διεξαγωγή των δεύτερων ημιτελικών της διοργάνωσης. Τρέντο εναντίον Στρασμπούρ και Γκραν Κανάρια εναντίον Γαλατάσαραϊ είναι τα αποψινά ζευγάρια που βγάζουν τους φιναλίστ του τίτλου.

Τρέντο - Στρασμπούρ (6/4, 20:30)

Η Τρέντο υποδέχεται απόψε τη Στρασμπούρ στο "Palatrento" με στόχο να διαφυλάξει το +6 της νίκης της στο "Rhenus Sport" (68-74). Παρεμπιπτόντως, οι Ιταλοί μετρούν μόλις δυο ήττες στην έδρα τους σε σύνολο 10 αγώνων στην εφετινή διοργάνωση, αυτές από την Μπιλμπάο (75-80) και την Τραμπζονσπόρ (73-89)! Επίσης, η Τρέντο θέλει να γίνει η πρώτη ιταλική ομάδα που προκρίνεται στους διπλούς τελικούς του Eurocup. Από την άλλη πλευρά, η Στρασμπούρ του Βενσάν Κολέ έχει ρεκόρ 4-1 μακριά από την έδρα της και καλείται να ολοκληρώνει την ανατροπή, όπως συνέβη στην προημιτελική φάση. Τότε που οι Γάλλοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Όλντενμπουργκ (76-78) όμως πανηγύρισαν την πρόκριση στη Γερμανία, με το υπέρ τους 64-93.

Στον δρόμο για τους τελικούς και την Euroleague

Γκραν Κανάρια - Γαλατάσαραϊ (6/4, 22:30)

Η Γκραν Κανάρια διεκδικεί τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στους διπλούς τελικούς του Eurocup κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Για να συμβεί, όμως, αυτό η ομάδα του Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες καλείται να ανατρέψει το -14 της ήττας (89-75) στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τσακ Ντέιβις έκανε double-double με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ κι εν συνεχεία αναδείχτηκε MVP των πρώτων ημιτελικών. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια ωστόσο έχει ηττηθεί μόλις μια φορά με 15+ πόντους, στο ματς με τη Σαραγόσα (85-68)! Επίσης, ο Ντέιβις χρειάζεται 7 πόντους για να γίνει ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός φόργουορντ μετράει 1.121 πόντους σε 84 αγώνες και μπορεί να ξεπεράσει τον Ράντοσλαβ Ράντσικ (1.127 πόντους, σε 81 ματς).

Στον δρόμο για τους τελικούς και την Euroleague

Ημιτελικά
1. Γαλατάσαραϊ - Γκραν Κανάρια 89-75, 6/4
2. Στρασμπούρ - Τρέντο 68-74, 6-4

Τελικοί
Νικητής 1 - Νικητής 2, 22/4, 27/4

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ