EUROCUP

Γι' αυτό επέλεξε Βαλένθια ο Ντιό

Γι' αυτό επέλεξε Βαλένθια ο Ντιό

Ζήτησαν από τον Αντουάν Ντιό να εξηγήσει τους λόγους που προτίμησε να υπογράψει στη Βαλένθια, με τον ίδιο να προσδιορίζει τα κίνητρά του και να εξηγεί πως ήταν μια κίνηση που... έπρεπε να γίνει.

Ο Αντουάν Ντιό έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στη γαλλική λίγκα με τη Στρασμπούρ και η αλήθεια είναι ότι πολλοί περίμεναν πως ο 26χρονος playmaker θα υπέγραφε σε ομάδα top επιπέδου στην Euroleague.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντιό προτίμησε τη Βαλένθια ( τον ανακοίνωσε για τα επόμενα δυο χρόνια ) και εξήγησε τα κίνητρά του στη γαλλική "Equipe".

"Πάντα πίστευα ότι μου ταιριάζει η κουλτούρα της Ισπανίας και της Liga Endesa, μολονότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστώ εκεί. Η Liga Endesa είναι ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη κι αυτός είναι ένας λόγος που συμφώνησα με τη Βαλένθια. Ίσως πολλοί να ένιωσαν έκπληξη με την απόφασή μου όμως ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να αγωνιστώ σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αν δεν μετρήσω πρώτα τις δυνάμεις μου ανάμεσα στους κορυφαίους. Θέλουμε να κερδίσουμε το Eurocup και να παίξουμε στην επόμενη Euroleague. Μίλησα με τον νέο κόουτς (σ.σ. Πέδρο Μαρτίνεθ) και κατάλαβα αμέσως το project της Βαλένθια. Ανυπομονώ για την πρόκληση".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ