EUROCUP

Στη Μπούντουσνοστ ο Σον Τζέιμς

Στη Μπούντουσνοστ ο Σον Τζέιμς
Σον Τζέιμς

Κάτοικος Μαυροβουνίου θα είναι την νέα σεζόν ο Σον Τζέιμς, καθώς η Μπούντουσνοστ, που αγωνίζεται και στο Eurocup, ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Στη Μπούντουσνοστ, που θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στο Eurocup, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σον Τζέιμς, με την ομάδα του Μαυροβουνίου να ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου σέντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Αμερικανός ύψους 2,08μ. πέρσι αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες. Ξεκίνησε τη σεζόν στην Ισπανία και την Μπιλμπάο, τον περασμένο Δεκέμβριο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με στόχο να καλύψει το κενό του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ, δεν ανταποκρίθηκε ωστόσο ποτέ στα θέλω του κόουτς Σφαιρόπουλου και έτσι αποχαιρέτησε το λιμάνι λιγότερο από δύο μήνες μετά. Τελικά ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τούρκικη Εσκεσιχίρ.

Τις καλύτερες στιγμές τις καριέρες του ο 33χρονος σήμερα Τζέιμς τις είχε αναμφίβολα στη Μακάμπι, με την οποία τη σεζόν 2012-13 είχε 11,5 πόντους και 6,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στη Euroleague και την επομένη πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Τη σεζόν εκείνη ωστόσο ξεκίνησαν και τα προβλήματα τραυματισμού, που από τότε τον ταλαιπωρούν συχνά πυκνά.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ