EUROCUP

Σαπέρα: "Εντυπωσιακός ο Άρης"

Σαπέρα: "Εντυπωσιακός ο Άρης"

Η Στεάουα βρίσκεται καθ οδόν για τη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα της Τετάρτης (4/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Απόλυτος σεβασμός και... ενθουσιασμός για την αναμέτρηση του Nick Galis Hall από προπονητή και παίκτη της ρουμανικής ομάδας.

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο Eurocup θέλει να πετύχει το απόγευμα της Τετάρτης (4/11, 19:00) η Στεάουα, που αντιμετωπίζει τον Άρη στο Nick Galis Hall. Οι Ρουμάνοι θα φτάσουν σήμερα (3/11) στη συμπρωτεύουσα, για να προπονηθούν πριν το παιχνίδι, με τον Χρίστου Σαπέρα να δηλώνει πως οι "κιτρινόμαυροι" είναι λίγο πολύ το φαβορί της αναμέτρησης. Οι λόγοι απλοί.

" Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου, δείχνοντας εξαιρετική χημεία και ενέργεια σε κάθε έναν από τους αγώνες. Θα πρέπει να παίξουμε κοντά στο τέλειο για να έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη. Οι οπαδοί του είναι ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου. Στόχος μα είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε συμπαγείς σε άμυνα και επίθεση. Αυτό είναι το "κλειδί" για κάθε αγώνα και μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε στην Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Λεβέντε Σιτζιάρτο στάθηκε στο φανατικό κοινό του Άρη και σχολίασε πως " ο Άρης είναι μια σπουδαία ομάδα, τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ. Έχει δυναμική ως σύλλογος, κάτι που φαίνεται και από την παρουσία του κόσμου του που είναι σαν... ηφαίστειο. Είμαστε "πεινασμένοι" για μια επιτυχία στην Ευρώπη και πρόθυμοι να δείξουμε τη δύναμη του ομαδικού μας παιχνιδιού. Αναβλήθηκε ο αγώνας μας για το ρουμανικό πρωτάθλημα τις προηγούμενες ημέρες, οπότε είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο παραπάνω και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Σεβόμαστε τον Άρη και ανυπομονούμε για να παίξουμε μπροστά στο φανατικό κοινό του".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ