EUROCUP

Σάκοτα: "Λυπάμαι που χάθηκε η ευκαιρία"

Σάκοτα: "Λυπάμαι που χάθηκε η ευκαιρία"
INTIME SPORTS

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ αλλά και στην αισιοδοξία του ότι μπορεί να διορθωθεί η εντός έδρας ήττα από την Κράσνι στο ΟΑΚΑ στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της «Ένωσης» Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από την ρωσική, Κράσνι, στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Eurocup θεωρεί πως υπάρχει χρόνος για διορθωθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ακόμη στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ότι δεν υπήρχε λύση για τον Μίτσελ, ενώ αποκάλυψε ότι ζήτησε συγγνώμη από τους Μαυροκεφαλίδη και Κάρτερ γιατί αγωνίστηκαν πάνω από 30 λεπτά.

"Χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη σε ένα σημείο που δεν είμαστε σε φόρμα. Ψάχνω να βρω κάποια παιδιά που μπορούν να αντέξουν σε όλο το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν ένας είναι σε καλή μέρα, σου δημιουργούν πρόβλημα. Δεν είχαμε λύση για τον Μίτσελ. Παίξαμε πιεστική άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και λυπάμαι που χάθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Έχουμε χρόνο να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα στο Εurocup".

Για το γεγονός πως στα κρίσιμα σημεία χρησιμοποίησε τη δεύτερη πεντάδα: "Σε καμία περίπτωση δεν είχα σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι. Είπα συγγνώμη στον Λουκά και τον Κάρτερ, γιατί έπαιξαν περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσεις στο παιχνίδι πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καθόλου. Με τόσους τραυματισμούς, μόνο πρώτη πεντάδα δεν έχω μπορέσει να βρω. Λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη".

Ο προπονητής της Κράσνι, Κιρίλ Μπολσάκοφ, τόνισε: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο για μας. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι και κερδίσαμε. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά. Εμείς χάσαμε τον ρυθμό μας στη στην διάρκεια του αγώνα, ωστόσο πήραμε την νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την φιλοξενία".

Κι όσο για τον Ντιμίτρι Γκερασιμένκο, υποστήριξε: "Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω την αντίπαλη ομάδα για τον αγώνα που έγινε. Ελπίζω και στη Ρωσία να υπάρχει ίδια ατμόσφαιρα. Και οι οπαδοί μας είναι τρελοί. Ίσως την επόμενη φορά να μην ξαναμιλήσω με τους οπαδούς, ωστόσο, καταλαβαίνω κάποιες ελληνικές λέξεις και απάντησα. Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο. Οι Ρώσοι με τους Έλληνες είναι αδέρφια λόγω ορθοδοξίας. Αυτό μας ενώνει. Κάποιος, όμως πρέπει να κερδίσει και ήμασταν εμείς".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ