EUROCUP

Πρόσκληση για τους τελικούς του Eurocup στην ΑΕΚ

Πρόσκληση για τους τελικούς του Eurocup στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επισημοποίησε τη συμμετοχή της στο Eurocup ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, και ο τζένεραλ μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα δέχτηκαν πρόσκληση ώστε να παραβρεθούν στους εφετινούς τελικούς της διοργάνωσης.

H FIBA φέρεται να ζητά την αποβολή της ΑΕΚ από το επόμενο πρωτάθλημα στην περίπτωση που η "Ένωση" επέλεγε να συμμετάσχει στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που τελικά έπραξε η ΚΑΕ ενημερώνοντας ότι θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague Basketball .

Την ώρα, λοιπόν, που μένει να αποδειχθεί που θα καταλήξει η κόντρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την "Ένωση", η Euroleague απέστειλε πρόσκληση στην ΚΑΕ ώστε να παραβρεθεί στους τελικούς της εφετινής διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα, στις 22 Απριλίου (στο Στρασβούργο) και στις 27 Απριλίου (στην Κωνσταντινούπολη) διεξάγονται οι τελικοί του Eurocup της τρέχουσας περιόδου ανάμεσα στην Στρασμπούρ και τη Γαλατάσαραϊ.

Η Euroleague απέστειλε πρόσκληση στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο και τον τζένεραλ μάνατζερ, Ντράγκαν Σάκοτα, προκειμένου να δώσουν το "παρών" στις δύο αναμετρήσεις που εξασφαλίζουν μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου για τον νικητή.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ