EUROCUP

Πήρε Ζαχάροφ η Κούμπαν

Πήρε Ζαχάροφ η Κούμπαν

Την απόκτηση του Ντένις Ζαχάροφ ανακοίνωσε η Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ο 22χρονος point guard υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνων και θα βρει στην ομάδα, όπως όλα δείχνουν, το Φώτη Κατσικάρη.

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις Ζαχάροφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Ο 22χρονος point guard αγωνιζόταν πέρυσι στη VTB League με τα χρώματα της Ένισι, έχοντας 9,5 πόντους ανά παιχνίδι. Ο νεαρός γκαρντ με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν θα παίξει τόσο σε VTB League όσο και στο Eurocup, όπου η νέα του ομάδα βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο και θα βρει απέναντι της τις Ενέρτζια Τρέντο, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Ρατιοφάρμ Ουλμ, Ολύμπια Λουμπλιάνας και Βαλένθια.

Ο 22χρονος point guard αγωνιζόταν πέρυσι στη VTB League με τα χρώματα της Ένισι, έχοντας 9,5 πόντους ανά παιχνίδι. Ο νεαρός γκαρντ με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν θα παίξει τόσο σε VTB League όσο και στο Eurocup, όπου η νέα του ομάδα βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο και θα βρει απέναντι της τις Ενέρτζια Τρέντο, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Ρατιοφάρμ Ουλμ, Ολύμπια Λουμπλιάνας και Βαλένθια.Την ίδια ώρα που, όπως σας έχει ενημερώσει το Sport 24, ο Φώτης Κατσικάρης αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ