EUROCUP

Προπόνηση για ΠΑΟΚ επί τουρκικού εδάφους

Προπόνηση για ΠΑΟΚ επί τουρκικού εδάφους

Την πρώτη προπόνηση στην Τουρκία έκανε η ομάδα του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (1/12). Νίκες των Ρώσων θέλει ο "Δικέφαλος" στα ματς Ζενίτ - Ζολνόκι και Άβτοντορ - Λιέτουβος Ρίτας (PHOTOS).

Tο μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Τουρκία και το βράδυ οι παίκτες του "Δικεφάλου" προπονήθηκαν στο γήπεδο της Μπεσίκτας. Στο "Σινάν Ερντέμ" θα γίνει ο αγώνας της Τετάρτης και οι "ασπρόμαυροι" θέλουν πάση θυσία το "διπλό" (τα πράγματα είναι πλέον... ζόρικα για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup), σε ένα πολύ δύσκολο ματς γι' αυτούς.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πάντως και στο ματς της Ζενίτ με την Ζολνόκι καθώς οι Ούγγροι είναι έναν βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ και υπερέχουν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ετσι ο "Δικέφαλος" θέλει νίκη των Ρώσων στο συγκεκριμένο ματς ενώ νίκη των Ρώσων θέλει και στον αγώνα της Αβτοντορ με την Λιέτουβος Ρίτας.

Αυτό γιατί στη παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" ισοβαθμεί με τους Λιθουανούς. Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από την Κρεμόνα ο Όγκο Αντεγκμπόγιε που έπαιξε πέρυσι στον Αρη. Θα μπορούσε να είναι μια υποψήφια λύση για τον ΠΑΟΚ αλλά στον "Δικέφαλο" την δεδομένη χρονική στιγμή αναζητούν κάτι... καλύτερο για τα γκαρντ.

Προπόνηση για ΠΑΟΚ επί τουρκικού εδάφους
Προπόνηση για ΠΑΟΚ επί τουρκικού εδάφους
TAGS EUROCUP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ