EUROCUP

Πρέλεβιτς: "Μπορούμε την νίκη σε όλα τα ματς"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σχολίασε την κλήρωση του Champions League ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ την νέα σεζόν θα είναι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην σκλήρωση του Champions League και στο περιθώριο αυτής είχε συζήτηση με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ δήλωσε:

Για την κλήρωση που έγινε για το Champions League: " Δεν υπάρχουν ομάδες που είναι φαβορί για την κατάκτηση. Πιστεύω πως οι 20-25 ομάδες από τους ομίλους μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης και αυτό είναι καλό".

Για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον όμιλο: "Είναι γνωστές μπασκετικές ομάδες σε υψηλό επίπεδο. Μπορούμε να ελπίζουμε και μπορούμε να πάρουμε τις νίκες σε όλα τα ματς. Είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση".

Για το ότι η Βαρέζε που έχει ως Γενικό Διευθυντή τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα (σ.σ. με τον οποίο μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο περιθώριο της κλήρωσης του Champions League) είναι πιθανόν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, αν προκριθεί από τα προκριματικά της διοργάνωσης: "Είναι ιστορική ομάδα. Το ότι έχει ως Γενικό Διευθυντή τον Κλαούντιο, δείχνει πως έχει υψηλό επίπεδο".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Βλέποντας το φετινό ρόστερ, αυτή την στιγμή υπάρχει άλλη μια μεταγραφή Αμερικανού που θα γίνει και μετά ό,τι και αν προκύψει κάτι. Ο ΠΑΟΚ θα είναι σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ώστε σε Ελλάδα και Ευρώπη να διεκδικήσει νίκες σχεδόν σε κάθε ματς. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 6-7 χρόνια μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έχει παίξει τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Αυτό δείχνει πως έχει μια σταθερότητα και παραμένει σε καλό επίπεδο".

Για την νέα σεζόν: "Και το ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League έχουν υψηλή ποιότητα. Θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: " Να έρχονται στα ματς γιατί δεν τους βλέπω και πολύ...".

TAGS EUROCUP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ