EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Αξίζαμε τη νίκη"

Μαρκόπουλος: "Αξίζαμε τη νίκη"

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στο LAST-32 μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας και ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε ότι ο "Δικέφαλος" περιόρισε τα εύκολα λάθη και έφτασε στο "διπλό".

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Sinan Erdem Dome επί της Μπεσίκτας ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι ο "Δικέφαλος" βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και άξιζε το θετικό αποτέλεσμα.

"Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς στην Κωνσταντινούπολη. Χάσαμε από την Μπεσίκτας στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. 80-100) κι έτσι εστιάσαμε στα εύκολα λάθη που είχαμε κάνει σε εκείνο το ματς. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όμως βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και αξίζαμε τη νίκη" ανέφερε ο προπονητής του "Δικεφάλου" έπειτα από την τρίτη εφετινή νίκη του ΠΑΟΚ στο Eurocup.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (9 πόντοι με 3/4 βολές, 3/10 δίποντα, συν 4 ριμπάουντ σε 21'07") πρόσθεσε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Εν συνεχεία, παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη".

Ο κόουτς της Μπεσίκτας, Γιαγκιζέρ Ουλούγκ ανέφερε από την πλευρά του: "Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στο rotation μετά από τους τραυματισμούς των Ατσούρ, Λάμπε. Χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού και ηττηθήκαμε φυσιολογικά".

Σχορτσανίτης: "Μεγάλη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είπε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε άσχημα στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο παίξαμε μεγάλη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και βελτιωθήκαμε και σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτήν την νίκη".

Ακιόλ: "Είναι καταθλιπτικό..."

Ο καλαθοσφαιριστής της Μπεσίκτας, Σενκ Ακιόλ είπε: " Χάσαμε ένα παιχνίδι που κράτησε πολύ ώρα. Ηττηθήκαμε με ένα beater buzzer (σ.σ. εννοεί το καλάθι του Χάτσερ) και αυτό είναι καταθλιπτικό. Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια".

TAGS EUROCUP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ