EUROCUP

Η αξέχαστη μπουνιά του Κόρφα

Η αξέχαστη μπουνιά του Κόρφα

Με αφορμή το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, θυμόμαστε την απίστευτη μπουνιά που έδωσε ο Τζον Κόρφας σε αντίπαλό του σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον συγκεκριμένο σύλλογο της Σερβίας. Τι είχε πει ο "Τεν-Τεν" στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ (11/3, 21.00) θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα και αυτό μας δίνει μια καλή αφορμή για να θυμηθούμε ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό που συνέβη σε εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στους Σέρβους (το 1988 εκείνο το παιχνίδι).

Ο Τζον Κόρφας παρ' ότι είναι γενικά ήρεμος (και γενικώς έχει εξαιρετικό χαρακτήρα για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά), είχε εκνευριστεί τόσο πολύ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που είχε παίξει ο "Δικέφαλος" απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και έφτασε στο σημείο να δώσει μπουνιά σε αντίπαλό του (Γιάνκοβιτς)! Μετά την συγκεκριμένη ενέργειά του, υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ και της ομάδας της Σερβίας.

Κόρφας: "Επαιζε βρώμικα απέναντί μου"

Τι είχε συμβεί τότε και ο Κόρφας έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει αντίπαλό του; Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Sport24.grείχε εξηγήσει: "Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα έβαλε έναν παίκτη να με σπρώχνει. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν. Απ' ότι θυμάμαι όμως αυτός δεν ήταν με την ομάδα του, ήρθε από τον στρατό γι' αυτό το παιχνίδι και δεν περίμενε να παίζει. Ο προπονητής τον έβαλε να παίζει βρώμικα με εμένα. Και εγώ έκανα λάθος που τον άφησα να με τρελάνει. Και έφτασα σε αυτό το σημείο να τον χτυπήσω. Τι να κάνω, ήταν λάθος...".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: " Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τόσο πολύ δυνατή μπουνιά. Δεν ήταν... Αυτός έκανε θέατρο. Ηθελε να με εκνευρίσει, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι οι διαιτητές δεν σφύριζαν σωστά. Αν σφύριζαν δύο φάουλ πιο νωρίς, δεν θα γινόταν κάτι".

Μάλιστα, σε εκείνο το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα, αντίπαλος του "Δικεφάλου" ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος μετά την μπουνιά κατευθύνθηκε προς τον Κόρφα. "Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Μπάνε τότε. Δεν θυμάμαι τι μου είπε. Τον επόμενο χρόνο που ήρθε στον ΠΑΟΚ πιο πολύ γελούσαμε με αυτό. Δεν ήταν κάτι το σοβαρό",τόνισε ο Κόρφας.

TAGS EUROCUP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ