EUROCUP

Παίκτης του Ζντοβτς ο Νίκολς

Παίκτης του Ζντοβτς ο Νίκολς

Μετά τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ένας ακόμη παίκτης που πέρσι αγωνίστηκε στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεντεβίτα. Ο λόγος για τον Ντιμίτρις Νίκολς.

Ο Γιούρι Ζντοβτς εμπιστεύεται την "ελληνική" αγορά, συνεχίζοντας να κάνει ψώνια από τη χώρα μας. Η αρχή έγινε πριν από μερικές ημέρες με την απόκτηση του Ρόκο Λένι Ούκιτς, για να δοθεί συνέχεια με τον Ντιμίτρις Νίκολς.

Ο 33χρονος φόργουορντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, ήρθε σε συμφωνία με την Τσεντεβίτα για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως ανακοίνωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της κροατικής ομάδας. Με τριετή εμπειρία από την Turkish Airlines EuroLeague με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Παναθηναϊκού Superfoods (με 4.1 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσους όρους καριέρας στη διοργάνωση), ο ύψους 2μ03 φόργουορντ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Τσεντεβίτα του Γιούρι Ζντοβτς, η οποία θέλει να "σπάσει" την πρωτοκαθεδρία του Ερυθρού Αστέρα στην Aba Liga.

Θυμίζουμε πως η κροατική ομάδα βρίσκεται στον Α' Όμιλο του 7DAYS EuroCup, μαζί με Νταρουσάφακα, Τορίνο, Παρί/Λεβαλουά, Ανδόρα και Ούνικς Καζάν.

Παίκτης του Ζντοβτς ο Νίκολς
TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ