EUROCUP

Ο Μιλοσάβλιεβιτς και το ρεκόρ του Ουάιτ

Ο Μιλοσάβλιεβιτς και το ρεκόρ του Ουάιτ

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του Eurocup, την ίδια ώρα που ο Οκάρο Ουάιτ έκανε ρεκόρ καριέρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που καθόρισε εν πολλοίς το αποτέλεσμα στον αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με τη Ρέτζιο Εμίλια , αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς. Ο 26χρονος φόργουορντ, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη γερμανική ομάδα, είχε 17 πόντους (με 1/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 9/9 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 9 (!) κερδισμένα φάουλ σε 30'53'' παρουσίας στο παρκέ, αριθμοί που του χάρισαν τον τίτλο του MVP της 2ης αγωνιστικής στο Eurocup.

Έτσι, με τους 29 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, άφησε πίσω του τον Έρικ ΜακΚόλουμ που "βομβάρδισε" το καλάθι της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας 26 πόντους με 5/11 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 6/6 βολές. Ακολούθησαν οι Έι Τζέι Σλότερ της Μπάνβιτ και Κίριλ Νατιάτζκο της Σολνόκι.

Παρεμπιπτόντως, ο Οκάρο Ουάιτ θα θυμάται για πολύ καιρό τη νίκη του Άρη επί της Μπουντούτσνοστ . Ο πάουερ φόργουορντ των "κιτρίνων" έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ, με τα 15 που μάζεψε απέναντι στους Μαυροβούνιους.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ