EUROCUP

Ο Γιουσκεβίτσιους πήρε "φωτιά": 7 τρίποντα σε 4 λεπτά!

Ο Γιουσκεβίτσιους πήρε "φωτιά": 7 τρίποντα σε 4 λεπτά!

Ο Άντας Γιουσκεβίτσιους μετέτρεψε το α' δεκάλεπτο του αγώνα της Λιετκαμπέλις με την Μπουντούτσνοστ σε προσωπική υπόθεση, αφού έβαλε 7 τρίποντα σε 4 λεπτά! Ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας του που σκόραρε σε αυτό το διάστημα (VIDEO).

Το παιχνίδι της Λιετκαμπέλις με την Μπουντούτσνοστ εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Όχι για κάποια από τις δύο ομάδες, αλλά για έναν παίκτη των γηπεδούχων! Ο Άντας Γιουσκεβίτσιους ήταν ασταμάτητος στο α' δεκάλεπτο, σκοράροντας κατά ριπάς από τα 6μ75. Κυριολεκτικά, κι όχι χάριν υπερβολής!

Ο πλεϊμέικερ των "μπορντό" ευστόχησε σε εφτά (7) σουτ τριών πόντων μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, για να οδηγήσει την ομάδα του στο +18 (31-13) με το οποίο ολοκληρώθηκε η α' περίοδος. Είτε στατικά, είτε μετά από ντρίμπλα, είτε στην αρχή είτε στο τέλος των 24'', δεν είχε πρόβλημα να βρει τον στόχο. Η ψυχολογία του άρχισε να "χτίζεται" σταδιακά μέσα στο δεκάλεπτο, με το τελευταίο από τα τρίποντα που έβαλε να καταλήγει στον στόχο κατόπιν περιπέτειας, δείγμα του ότι είχε -πέραν από την ικανότητα και- την τύχη με το μέρος του.

Για την ιστορία, η ομάδα του πήρε εν τέλει τη νίκη αρκετά πιο δύσκολα (86-79), για να συνεχίσει την πορεία της στο EuroCup.

Απολαύστε το "τρίποντο" ξέσπασμα του Άντας Γιουσκεβίτσιους, ο οποίος το καλοκαίρι μπήκε στη δωδεκάδα της Λιθουανίας για το Eurobasket από το... παράθυρο -αφού αντικατέστησε τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ