EUROCUP

Ο Έρικ ανταμώνει ξανά με τον Κάμινγκς

Ο Έρικ ανταμώνει ξανά με τον Κάμινγκς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Νταρουσάφακα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικλ Έρικ, ο οποίος θα συναντήσει στην τουρκική ομάδα έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Ουίλ Κάμινγκς.

Ακόμη έναν γνώριμο των ελληνικών γηπέδων απέκτησε η Νταρουσάφακα ( μετά τον Ουίλ Κάμινγκς ), η οποία τις τελευταίες ώρες κλείνει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικλ Έρικ, καλύπτοντας έτσι τη μία θέση που υπήρχε στο "5".

Ο 29χρονος σέντερ πέρασε από τα μέρη μας για λογαριασμό του Πανελευσινιακού (1 αγώνας) και της ΑΕΚ, δίχως όμως να "στεριώσει" στην Ένωση. Ακολούθως έπαιξε στην Ισπανία (2016-'17) με τη φανέλα της Μπιλμπάο, με τη φανέλα της οποίας είχε 9.5 πόντους και 5.6 ριμπάουντ στη Liga Endesa.

Παρεμπιπτόντως, στην Κωνσταντινούπολη θα ανταμώσει με τον Ουίλ Κάμινγκς (πέρσι στον Άρη), για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Η πρώτη τους γνωριμία είχε γίνει στα κολεγιακά τους χρόνια, καθώς συνυπήρξαν για έναν χρόνο (2011-'12) στο Temple, με τον Μάικλ Έρικ να είναι τεταρτοετής και τον πρώην παίκτη του Άρη να διανύει την πρώτη του σεζόν στο NCAA.

Θυμίζουμε πως η Νταρουσάφακα βρίσκεται τον Α' Όμιλο μαζί με την Τσεντεβίτα, την Τορίνο, την Παρί/Λεβαλουά, την Ανδόρα και την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ