EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Mπήκαμε άσχημα στο ματς..."

Μαρκόπουλος: "Mπήκαμε άσχημα στο ματς..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος "έμεινε" στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν άρχισε καλά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και οι Τούρκοι κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ.

Στο κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφορικά με την ήττα από την Μπεσίκτας. Ο Ελληνας κόουτς είπε: "Γνωρίζαμε πως παίζαμε ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που έχει παίκτες που πέρυσι έπαιζαν σε ομάδες της Ευρωλίγκας¨.

Και ξεκίνησε: "Τους δώσαμε το δικαίωμα από την αρχή να μπουν ζεστοί και μετά ήταν εύστοχοι στα τρίποντα. Οταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ποσοστό ευστοχίας 53% στα τρίποντα, είναι δύσκολα. Εμείς αρχίσαμε άσχημα. Είχαμε αστοχία και κακές επιστροφές στην άμυνα. Η Μπεσίκτας πήρε μια μεγάλη διαφορά και νίκησε στο τέλος. Σήμερα σε όλα τα σημεία δεν κάναμε και δεν μπορέσαμε αυτά που θέλαμε εμείς".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε άσχημα στον αγώνα: "Στο ματς με τον Αρη δεν συνέβη. Σε αυτό το ματς συνέβη... Το θέμα είναι αν είναι θέμα ψυχολογίας ή ικανότητας".

Για την ενίσχυση στην ρακέτα: "Αυτή στιγμή υπάρχουν ακριβοί ψηλοί και δεν είμαστε μέχρι στιγμής κοντά σε κάποιον".

Για το ότι ο Ντούβνιακ έπαιξε λίγο: " Ο Ντούβνιακ είχε ένα τράβηγμα. Ηρθε ο φυσιοθεραπευτής για να κάνει κάποιες ασκήσεις. Αλλά προτιμήσαμε να μείνει έξω για να μην χειροτερέψει η κατάσταση".

Για το θέμα της ψυχολογίας μετά τις τέσσερις σερί ήττες και το δύσκολο πρόγραμμα: "Σε μια μεγάλη ομάδα, η ήττα είναι πρόβλημα άσχετα με την δυναμικότητα των αντιπάλων. Η ψυχολογία μετράει πολύ και εξαρτάται από την ικανότητα του αθλητή να ξεπερνά αυτές τις καταστάσεις. Αλλο να παίζεις σε μια ομάδα που δεν έχει βαριά φανέλα και άλλο να παίζεις σε μια ομάδα με βαριά φανέλα. Θα δούμε το βίντεο του αγώνα... Οταν αρχίζει ένα ματς, δεν μπορείς να πεις πως η ψυχολογία είναι αρνητική. Αυτό μπορείς να το πεις στο ημίχρονο. Κι όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πάλεψε".

Μάρκοβιτς: "Κακό το πρώτο ημίχρονο αμυντικά..."

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκολα Μάρκοβιτς δήλωσε: "Μπράβο στην Μπεσίκτας. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην άμυνα. Επιτρέψαμε στους Τούρκους να πετύχουν πολλούς πόντους και έτσι αυτοί ξέφυγαν. Ακόμη κι αν προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουμε το ματς. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν βγάλαμε την προσπάθεια που έπρεπε και η Μπεσίκτας το εκμεταλλεύτηκε αυτό με τους έμπειρους παίκτες που έχει".

Για τις τέσσερις σερί ήττες και το ματς με τον Ολυμπιακό: " Ετσι είναι το πρόγραμμα. Εχουμε ένα δύσκολο και ίσως είναι μια ευκαιρία να ανακάμψουμε. Θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".

Για το ότι φορτώνεται με πολλά φάουλ: "Είναι κάτι που με προβληματίζει. Ισως σπαταλώ τα φάουλ με όχι και τόσο έξυπνο τρόπο".

Oυλούγκ: "Εδειξαν συγκέντρωση οι παίκτες μου"

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Γιαγκιζέρ Ουλούγκ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

"Ηταν το πρώτο μου ματς ως πρώτος προπονητής. Παίξαμε με μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είχαμε μόνο μια προπόνηση για να ετοιμαστούμε, κάναμε νέα πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Μπράβο στους παίκτες μου για την συγκέντρωσή τους στο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα αλλά στο πρώτο ημίχρονο εμείς παίξαμε πολύ καλά και δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό του".

Για το αν είδε προβλήματα στην Μπεσίκτας: "Είναι νωρίς για να πω τι λείπει από την ομάδα. Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω τους παίκτες μου. Οταν δουλέψω για μεγάλο διάστημα, τότε μπορώ να βγάλω τα συμπεράσματά μου".

Για το ότι η Μπεσίκτας "έπεσε" αγωνιστικά στο τρίτο δεκάλεπτο: "Είναι λογικό να δείξει μια δυναμικότητα ο ΠΑΟΚ και η ομάδα που έχει διαφορά και είναι μπροστά στο σκορ, να χαλαρώσει. Ο ΠΑΟΚ μας εμπόδισε να περάσουμε το κέντρο και στην επίθεση έβαζε τρίποντα".

Σίλει: "Κάναμε καλή αρχή επιθετικά"

Ο καλαθοσφαιριστής της Μπεσίκτας, Ντι Τζέι Σίλει τόνισε: "Kάναμε καλό ξεκίνημα, ήμασταν καλοί αμυντικά και γυρίσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση. Κάναμε καλή αρχή επιθετικά και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε την νίκη".

Εκτακτη Γ.Σ. της ΚΑΕ στις 18/11

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της καλεί τους μετόχους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 18/11. Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου καθώς όπως τονίζουν από τον "Δικέφαλο", πρέπει να μετοχοποιηθούν οι οφειλές που αφορούν το άρθρο 99. Από εκεί και πέρα, πιθανότατα την Πέμπτη η ΚΑΕ θα ανακοινώσει επισήμως την συμφωνία της με στοιχηματική εταιρία (για τα ματς της Ευρώπης), θέμα που είχαμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι θα γινόταν.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ