EUROCUP

Η Άλμπα ενισχύθηκε με τον Μίλερ από την D-League

Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Αμερικανού σμολ-φόργουορντ, Μάλκολμ Μίλερ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην D-League στις ΗΠΑ.

Η Άλμπα πιοντάρει και εμπιστεύεται τους Αμερικανούς παίκτες από την D-League. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου σμολ-φόργουορντ (2.01), Μάλκολμ Μίλερ, ο οποίος στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην D-League των ΗΠΑ με τους Maine Red Claws, έχοντας μέσο όρο 12.4 πόντους, 39.8% ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια, 4.2 ριμπάουντ και 1.3 μπλοκ ανά παιχνίδι, σε 47 συμμετοχής.

Σε δηλώσεις του, ο Μάικ Μίλερ σχολίασε πως: "Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για την ομάδα της Άλμπα και για τον κόουτς Caki. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την νέα μου ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Στο Κολέγιο μου έμαθα γερμανικά και αυτό θα με βοηθήσει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ και σε μία πόλη όπως το Βερολίνο που έχει τεράστια κουλτούρα". Ο Αμερικανός σμολ-φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ