EUROCUP

Επιστρέφει ο Κούριτς μετά από 158 ημέρες!

Επιστρέφει ο Κούριτς μετά από 158 ημέρες!

Η Γκραν Κανάρια υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ στον δεύτερο ημιτελικό του Eurocup (6/4, 22:30), έχοντας στη διάθεσή της ένα ακόμη "όπλο". Ποιο; Τον Κάιλ Κούριτς, ο οποίος επιστρέφει στη δωδεκάδα της ισπανικής ομάδας μετά από 158 ημέρες! (VIDEO)

Το βράδυ της Τετάρτης (6/4, 22:30), η Γκραν Κανάρια παίζει τα... ρέστα της για την πρόκριση στον τελικό του Eurocup, απέναντι στη Γαλατάσαραϊ με φόντο τη διεκδίκηση ενός εισιτήριου για την Euroleague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες θέλει τη νίκη όσο τίποτε άλλο, πλην όμως υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό στην αυριανή (6/4) αναμέτρηση από την πρόκριση.

Η επιστροφή του Κάιλ Κούριτς στη δωδεκάδα! Αυτό, ναι, είναι είδηση! Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στην αποστολή των "κίτρινων" μετά από 158 ημέρες, έχοντας περάσει στο μεσοδιάστημα κάτι παραπάνω από μία περιπέτεια. Οι έντονες ημικρανίες που ένιωθε πριν το παιχνίδι της 1ης Νοεμβρίου με τη Λαμποράλ Κούτσα αποδείχθηκαν σοβαρές αφού οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει (καλοήθη) όγκο στον εγκέφαλο. Η πρώτη μάχη κερδήθηκε , με τον ίδιο να δηλώνει από την πρώτη στιγμή πως στόχος του είναι να γυρίσει το συντομότερο δυνατό σε αγωνιστική δράση.

Δεν πέρασαν μάλιστα παρά μερικές ημέρες από τη στιγμή που άρχισε να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση η κατάσταση της υγείας του, για να ακολουθήσει η επιστροφή του στα Κανάρια Νησιά κι ακολούθως η αποθέωση από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας .

Έχοντας αφήσει πλέον όλα αυτά πίσω του, ξεκίνησε προπονήσεις πριν από μερικές εβδομάδες και πλέον δείχνει να είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως όχι βέβαια στον επαναληπτικό ημιτελικό του Eurocup με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της Liga Endesa. Ποιος νοιάζεται όμως; Η ουσία είναι πως ο Κάιλ Κούριτς συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου , στέλνοντας μήνυμα σε όλους πως... είναι πάλι εδώ! Απαλλαγμένος πλέον από κάθε κακό. Έτοιμος να ξαναγίνει ο ηγέτης της Γκραν Κανάρια.

Για την ιστορία, η ισπανική ομάδα καλείται να ανατρέψει το -14 (89-75) της ήττας της στο παιχνίδι του "Αμπντί Ιπεκτσί" προκειμένου να αγωνιστεί στον διπλό τελικό του Eurocup.

Δείτε το video που ετοίμασε η Γκραν Κανάρια για την επιστροφή του στη δράση

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ