EUROCUP

Επίσημo: Στην Ανδόρα ο Γιάνκοβιτς

Επίσημo: Στην Ανδόρα ο Γιάνκοβιτς

Στην Ισπανία για λογαριασμό της Ανδόρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στη Liga Endesa.

Μετά το πέρασμά του από τον Άρη (ως δανεικός από τη Βαλένθια), ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επιστρέφει στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Ανδόρα. Ο 27χρονος φόργουορντ είχε καταστήσει σαφές πως προτεραιότητά του ήταν το εξωτερικό, με τις εξελίξεις να ικανοποιούν την επιθυμία του, μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με την ισπανική ομάδα.

Θα γίνει μάλιστα ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Ανδόρα από την Ελλάδα, μετά τους Γιώργο Μπόγρη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο ίδιος έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του για την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με την Ανδόρα "ανεβάζοντας" σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, έχοντας πλέον μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση ως παίκτης της Ανδόρα, η οποία θα συμμετάσχει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (και) στο EuroCup.

Την περσινή σεζόν, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είχε 9.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα στη Stoiximan.gr Basket League.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ