EUROCUP

Έκανε "σεφτέ" η Μπιλμπάο στη Γερμανία

Έκανε "σεφτέ" η Μπιλμπάο στη Γερμανία

Η Μπιλμπάο επικράτησε εκτός έδρας της Βόννης (81-90), κατακτώντας το πρώτο δίποντο για φέτος στο Eurocup. Διαβάστε τι έκανε ο Γιώργος Μπόγρης, αλλά και τι έγινε στα άλλα παιχνίδια της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Ναντέρ, η Μπιλμπάο "έδειξε τα δόντια" της στη Γερμανία. Η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη επικράτησε εκτός έδρας της Βόννης με 90-81, ρεφάροντας την ήττα της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της.

Με τον Ντάιρις Μπέρτανς να σκοράρει 15 πόντους σε μόλις 20'03'' και τους παίκτες του Σίτο Αλόνσο να σουτάρουν με 47.8% από την περιφέρεια, οι "άνδρες με τα μαύρα" δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το "διπλό" που τους δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουν ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Όσο για τον Γιώργο Μπόγρη; Ο 26χρονος σέντερ βρέθηκε στο παρκέ για 11'05'' δίχως να πετύχει κάποιον πόντο (είχε 0/3 δίποντα), την ώρα που είχε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Λιέτουβος Ρίτας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ζολνόκι με 89-65, ενώ στις άλλες δύο αναμετρήσεις, η Άλμπα Βερολίνου επιβλήθηκε εντός έδρας της Ρέτζιο Εμίλια (82-76) και η Βαλένθια της Σαραγόσα με 87-68.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ