EUROCUP

Διαψεύδει η Μονακό για EuroCup

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μονακό διέψευσε μέσω ανακοίνωσης ότι θα συμμετάσχει στο EuroCup την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι θα διαλέξει ανάμεσα στην διοργάνωση της EuroLeague και του BCL μετά το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το EuroCup ανακοίνωσε χθες (14/6) την προτεινόμενη λίστα με τις ομάδες του EuroCup για την σεζόν 2018/19 , με τη Μονακό να είναι μία από αυτές. Αυτό φαίνεται όμως ότι δεν άρεσε στους Μονεγάσκους, οι οποίοι φρόντισαν με ανακοίνωσή τους να ξεκαθαρίσουν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν στο EuroCup ή το Basketball Champions League.

“Η Μονακό έχει υπογράψει τα χαρτιά της προεγγραφής για μία πιθανή συμμετοχή στο Eurocup την επόμενη σεζόν. Η Μονακό όμως βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με το Basketball Champions League. H απόφαση για τη συμμετοχή μας στη μία ή την άλλη διοργάνωση, θα ληφθεί αποκλειστικά και μόνο μετά τον τελικό των playoffs” ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία φέτος ήταν η φιναλίστ του τελικού του BCL που κατέκτησε η ΑΕΚ, ενώ αυτή την στιγμή αγωνίζεται στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ