EUROCUP

Πρίφτης: "Σπουδαίο επίτευγμα"

Πρίφτης: "Σπουδαίο επίτευγμα"

Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου (67-77), με τον Δημήτρη Πρίφτη να τονίζει τη σημασία της πρόκρισης στο Eurocup και την προσπάθεια για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

Η πρόκριση ήρθε πριν το παιχνίδι με τη Στεάουα, μετά τη νίκη της Ούνικς Καζάν επί της Μπούντουτσνοστ. Ο Άρης όμως χρειαζόταν το "διπλό" επί της Στεάουα για να έχει στα χέρια του την πρωτιά, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του Eurocup. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε καθόλα ικανοποιημένος αφού " είμαστε χαρούμενοι. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα, κυρίως για τους παίκτες το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα. Το επίτευγμα είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και τα μπάτζετ που είχαν".

Αναφορικά με το τι είχε στο μυαλό του σχετικά με την πρόκριση, είπε πως " το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν το έλεγα γιατί πρέπει να είμαστε συνετοί. Δεν νομίζω ότι ο Άρης ήταν φαβορί. Είναι μια δουλειά που έγινε συνολικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες", για να προσθέσει αναφερόμενος στον αγώνα με την Μπάνβιτ: " Θα κάνουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ που φτάσαμε θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά και ελπίζω να είμαστε υγιείς".

Τέλος, για τον τραυματισμό του Σλάβεν Τσούπκοβιτς είπε: " Πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε γιατί πάνω απ όλα είναι η υγεία των παικτών. Τα παιδιά είναι σαν να χάσαμε γιατί έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ".

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ