EUROCUP

Πρίφτης: "Δεν παραδίδεται η Στεάουα"

Πρίφτης: "Δεν παραδίδεται η Στεάουα"

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε ότι ο Άρης έχει μπροστά του ένα καθοριστικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου ενώ υπενθύμισε ότι οι Ρουμάνοι είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Άρης δοκιμάζεται αύριο (9/12) στη Sala Polivalenta απέναντι στη Στεάου Βουκουρεστίου και θέλει τη νίκη κόντρα στους Ρουμάνους προκειμένου να "σφραγίσει" την πρόκριση στο LAST-32 του Eurocup απέναντι στους αδιάφορους, βαθμολογικά, γηπεδούχους.

Ο κόουτς των "κίτρινων", Δημήτρης Πρίφτης" εξήγησε ότι η Στεάουα παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της και ζήτησε συγκέντρωση για 40 λεπτά προκειμένου ο Άρης να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να τελειώνει με την πρόκριση.

"Έχουμε μπροστά μας ένα καθοριστικό και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της. Είδαμε, για παράδειγμα, στο πρώτο παιχνίδι ότι η Στεάουα δεν παραδόθηκε, μολονότι ήμασταν μπροστά στο σκορ με 18 πόντους. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε καλή άμυνα. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον Σίμτσακ και τον Ξανθόπουλο που πρέπει να διαχειριστούμε προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο" υπογράμμισε ο προπονητής του Άρη στο eurocupbasketball.com.

Εκ μέρους των παικτών του Άρη μίλησε ο Θόδωρος Ζάρας: "H αναμέτρηση με τη Στεάουα μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στο LAST-32 του Eurocup. Όλοι στην ομάδα έχουμε καταλάβει τη σημασία του αγώνα. Το γεγονός, επίσης, ότι η Στεάουα φιγουράρει στην τελευταία θέση της κατάταξης δεν λέει απολύτως τίποτα! Είναι μια δυνατή ομαδα που παίζει καλύτερα στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Σίμτσακ αφού ο 34χρονος σέντερ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα. Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στη xθεσινή (7/12) προπόνηση ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

TAGS EUROCUP ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ