EUROCUP

Απέκτησε τον Όβι Σόκο η Μούρθια

Απέκτησε τον Όβι Σόκο η Μούρθια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Μούρθια, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βρετανού φόργουορντ Όβι Σόκο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν με τη φανέλα των Τρικάλων.

Συνεχίζει με πολύ δυναμικό τρόπο την ενίσχυση της εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα τη βρει για πρώτη φορά να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα, η Μούρθια καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Όβι Σόκο.

Ο 25χρονος Βρετανός αγωνίστηκε πέρσι για δεύτερη χρονιά ως επαγγελματίας, αρχικά με τα χρώματα των Τρικάλων στη Basket League και μετέπειτα φορώντας τη φανέλα της Ιταλικής Μπρίντιζι στη Serie A. Ο Σόκο αγωνιζόμενος με τα Τρίκαλα σε 19 αγώνες Πρωταθλήματος κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, έχοντας 16,5 πόντους 6.2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Όταν οι Θεσσαλοί εξασφάλισαν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, ο Σόκο πήγε στην Μπρίντιζι με την οποία έπαιξε μόλις ένα μήνα, σημειώνοντας 6,2 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι η ισπανική ομάδα, έχοντας πέρσι στο τιμόνι της τον Φώτη Κατσικάρη, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Eurocup, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τον Έλληνα τεχνικό διαδέχτηκε ο Όσκαρ Κιντάνα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από δύο χρόνια. Οι προσδοκίες βέβαια των ανθρώπων της ομάδας είναι πολύ υψηλότερες, καθώς η Μούρθια θα δώσει τη νέα σεζόν τα πρώτα της ευρωπαϊκά παιχνίδια.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ