EUROCUP

Ανακοίνωσε τον Μπουγκού Κολό η Χίμκι

Ανακοίνωσε τον Μπουγκού Κολό η Χίμκι

Η Χίμκι ανακοίνωσε την ενίσχυση του ρόστερ της με τον Γάλλο φόργουρντ, Νομπέλ Μπουνγκού Κολό, ο οποίος από την Λιμόζ θα γίνει κάτοικος Μόσχας

Η Χίμκι συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της, καθώς η ρωσική ομάδα γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου φόργουορντ, Νομπέλ Μπουνγκού Κολό.

Ο Γάλλος φόργουορντ, ύστερα από μία γεμάτη τετραετία (2012-2016) στην Λιμόζ, θα γίνει κάτοικος Μόσχας, αγωνιζόμενος πλέον σε VTB League, αλλά και στην Χίμκι. Την σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 10.2 πόντους και 2.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του, ο Νομπέλ Μπουνγκού Κολό, είπε τα εξής: "Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως η Χίμκι. Αποτελούσε επιθυμία μου και τελικά πραγματοποιήθηκε. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή σεζόν με πολλές νίκες και πως θα πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας. Δεν ξέρω πολλά για τη Ρωσία αλλά γνωρίζω πως η VTB League είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα αποτελέσει πρόκληση αλλά και ευκαιρία να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ