EUROCUP

Σάκοτα: "Να μην παρασυρθούμε"

Σάκοτα: "Να μην παρασυρθούμε"

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται αύριο (11/11, 19:00) στην Svyturio Arena απέναντι στη Νεπτούνας Κλαϊπέντα και ο Ντράγκαν Σάκοτα ζήτησε από τους παίκτες του να μην παρασυρθούν στον ρυθμό των Λιθουανών.

Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 2-2 στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup μετά τις δυο σερί νίκες επί των Νίζνι Νόβγκοροντ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στο LAST-32 του Eurocup.

Η "Ένωση" δοκιμάζεται αύριο (11/11, 19:00) στην Svyturio Arena απέναντι στη Νεπτούνας που έχει, επίσης, ρεκόρ 2-2 και θέλει το ροζ φύλλο ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει σαν κι εμάς και αυτή να περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup. Ξεκινάει η σειρά των αναμετρήσεων που έρχονται τα μεγάλα ταξίδια. Σε διάστημα 20 ημερών έχουμε ένα ταξίδι στη Λιθουανία και δύο στη Ρωσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ετοιμότητα αρκετών παικτών και έτσι μπορούμε να μοιράζουμε την ενέργεια μας" εξήγησε στο aekbc.gr ο Ντράγκαν Σάκοτα με αφορμή την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Πιστεύω ότι γνωρίζουμε αρκετά καλά τον αντίπαλο μας. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να μην παρασυρθούμε στον ρυθμό τους. Είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εύστοχοι. Αν ελέγξουμε τον ρυθμό σίγουρα έχουμε ελπίδες για τη νίκη".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ