EUROCUP

Με Μαυροειδή αλλά χωρίς Μιλόσεβιτς στη Λιθουανία

Με Μαυροειδή αλλά χωρίς Μιλόσεβιτς στη Λιθουανία

Το περασμένο Σάββατο (7/11) η ΑΕΚ έκανε το 5-0 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και πλέον στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με τη Νεπτούνας, εκεί όπου θα παραταχθεί χωρίς τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Παίζει ο Μαυροειδής.

Η αυριανή (7/11, 19:00) αναμέτρηση με τη Νεπτούνας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ΑΕΚ ώστε να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στο LAST-32 του Eurocup απέναντι σε μια ομάδα με το ίδιο ρεκόρ (2-2) στον ΣΤ' όμιλο και τους ίδιους στοχους στη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μίλαν Μιλόσεβιτς αφού ο Βόσνιος φόργουορντ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Λιθουανία λόγω τραυματισμού στο πόδι!

Αντίθετα, ο Δημήτρης Μαυροειδής αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στη Νεπτούνας. Η "Ένωση διευθέτησε το ζήτημα ενώ ο 30χρονος πρώην σέντερ της Κηφισιάς δηλώθηκε κανονικά και θα πάρει χρόνο συμμετχής από τον Σερβοέλληνα κόουτς.

Από 'κει και πέρα, ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού για τον αγώνα στην Svyturio Arena, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό απέναντι στη Νεπτούνας. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της.Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φύγουμε με τη νίκη".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ