EUROCUP

Μαυροειδής: "Επιπέδου Euroleague η ΑΕΚ"

Μαυροειδής: "Επιπέδου Euroleague η ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον αυριανό (25/11, 19:00) αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ και εξήγησε ότι η "Ένωση" έχει το υλικό για να πάει αρκετά ψηλά (AUDIO).

Η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ (25/11, 19:00) και ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη μάχη της πρόκρισης στο LAST-32 του Eurocup.

Οι δηλώσεις του 30χρονου σέντερ στην εκπομπή "Fast Break" και τον Χρήστο Τσάλτα.

για τον αγώνα κόντρα στην Γαλατασαράι την Πέμπτη για το Eurocup: "Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο με γεμάτο ρόστερ. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας και οπωσδήποτε τη νίκη. Έχουμε δει τον αντίπαλο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού παίζει σημασία. Πρέπει να προσέξουμε τους δημιουργούς τους. Να μην τους αφήσουμε να ελέγξουν το παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα".

για τους στόχους της ομάδας: "Θα παλεύουμε σε κάθε ματς για τη νίκη . Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε το υλικό για να πάμε αρκετά ψηλά. Το πόσο ψηλά θα φανεί στο γήπεδο".

για το αν η δική του προσθήκη στο ρόστερ και αυτή του Κούπερ έκαναν την ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα: "Η ομάδα γίνεται επιπέδου Ευρωλίγκα λόγω της οργάνωσης της και του τρόπου που λειτουργεί. Σίγουρα όμως οι προσθήκες στο ρόστερ συμβάλλουν σε αυτό".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ