EUROCUP

Καλαμπόκης: "Το καλό μας πρόσωπο με Νίζνι"

Καλαμπόκης: "Το καλό μας πρόσωπο με Νίζνι"

Ο Γιάννης Καλαμπόκης παραδέχτηκε ότι ο αυριανός (1/12, 18:30) αγώνας με τη Νίζνι ενδεχομένως να κρίνει την πορεία της ΑΕΚ στο Eurocup και εξήγησε ότι η "Ένωση" μπορεί να αντιδράσει μετά τις ήττες από τη Γαλατάσαραϊ και τον Άρη.

Η πρόσφατη ήττα από τη Γαλατάσαραϊ έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί (9-0) της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Eurocup ενώ το "διπλό" του Άρη στο ΟΑΚΑ έσπασε το αήττητο της "Ένωσης" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πλέον η ΑΕΚ ψάχνει τη σωστή αντίδραση, αρχής γενομένης από την αυριανή (1/12, 18:30) αναμέτρηση με τη Νίζνι στη Ρωσία.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε στο eurocupbasketball.com για τον αγώνα με τους Ρώσους: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, στο Eurocup και το ελληνικό πρωτάθλημα. Έστω κι έτσι, πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να αντιδρασουμε σωστά. Είναι ένας αγώνας, ο οποίος ενδεχομένως να κρίνει την πορεία μας στο Eurocup, επομένως πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα".

Παρεμπιπτόντως, ο νικητής του ζευγαριού Νίζνι - ΑΕΚ προκρίνεται στην επόμενη φάση, σε περίπτωση ήττας της Χάποελ Ιερουσαλήμ από τη Γαλατάσαραϊ στο Ισραήλ.

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ