EUROLEAGUE

Έτσι διασταυρώνονται οι ομάδες της EuroLeague στο Final Four

Έτσι διασταυρώνονται οι ομάδες της EuroLeague στο Final Four
EUROKINISSI

Τα ζευγάρια των playoffs της EuroLeague τα μάθατε. Δείτε τώρα πως θα διασταυρωθούν οι τέσσερις φιναλίστ που θα φτάσουν στο Final Four του Βελιγραδίου (18-20/5).

Φτάσαμε, λοιπόν, σε αυτή την όμορφη εποχή του χρόνου. Tην Άνοιξη. Φτάσαμε στο φινάλε της regular season της EuroLeague και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των playoffs που θα διεξαχθούν από τις 17 Απριλίου έως και την Πρωτομαγιά.

Τα ζευγάρια τα γνωρίζετε ήδη . Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει την Χίμκι σε έναν άτυπο ελληνικό "εμφύλιο" ανάμεσα στον Δημήτρη Ιτούδη και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε θα παλέψει με την Μπασκόνια. Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του την Ζάλγκιρις Κάουνας με πλεονέκτημα έδρας κι ο Παναθηναϊκός την Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης με αβαντάζ μετά την εκτός έδρας νίκη των Λιθουανών στο ΣΕΦ .

Πως όμως θα διασταυρωθούν στο Final Four του Βελιγραδίου οι τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν 80 λεπτά μακριά από το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης;

Ο νικητής του ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης στον ένα ημιτελικό, ενώ ο νικητής του Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας θα παίξει απέναντι στον νικητή του Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πιθανός ένας τελικός ανάμεσα στις δύο ελληνικές ομάδες, σενάριο που ονειρεύεται κάθε άνθρωπος που αγαπά το άθλημα, με την ελπίδα φυσικά να κυλήσουν όλα ομαλά στο Βελιγράδι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ