EUROLEAGUE

Εσπασαν τα κοντέρ Μπογκντάνοβιτς και Ούντο στο ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Έκπε Ούντο έκαναν σεμιναριακού επιπέδου εμφάνιση και έγραψαν τρομερές επιδόσεις στη στατιστική τους. Δείτε τις και θα καταλάβετε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Φενέρμπαχτσε έχει μικρό ρόστερ. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία πως έχει και μερικές ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ μονάδες, όπως τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και τον Έκπε Ούντο, οι οποίοι έκαναν πιθανότατα την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας τους στο Game 2 της σειράς με τον Παναθηναϊκό .

Ο 24χρονος Σέρβος έκανε ρεκόρ καριέρας με 35 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στο Game 1 και ισοφάρισε την επίδοση απόψε με 25 πόντους (5/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Ο 30χρονος Αμερικανός, από την άλλη, έκανε ρεκόρ καριέρας με 22 πόντους (11/13 δίποντα) και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του στο σύστημα αξιολόγησης με 34 πόντους στα 35 που έμεινε στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ήταν αν μη τι άλλο μια εντυπωσιακή βραδιά για τους δυο σούπερ σταρ της Φενέρμπαχτσε, που είχαν τις 69 από τις 99 μονάδες της ομάδας τους στο σύστημα αξιολόγησης, τους 47 από τους 80 πόντους και τα 17 από τα 33 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ