EUROLEAGUE

Επόμενος σταθμός για το Final Four... Βελιγράδι!

Επόμενος σταθμός για το Final Four... Βελιγράδι!

Μέσα από ένα υπέροχο VIDEO η EuroLeague έδωσε ραντεβού σε όλους τους μπασκετόφιλους στο Βελιγράδι, όπου και θα διεξαχθεί στο Final Four του 2018.

Το Final Four της Κωνσταντινούπολης πρόσφερε όμορφες στιγμές στον κόσμο. Στην EuroLeague όμως σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν. Το επόμενο Final Four. Την επόμενη πόλη. Κι αυτό γιατί σε έναν χρόνο από σήμερα πρόκειται να γραφτεί ιστορία.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την επόμενη σεζόν το Final Four είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Βελιγράδι, το οποίο χαρακτηρίζει - και δικαίως η EuroLeague - ως την πόλη του μπάσκετ! Για αυτό λοιπόν και η διοργανώτρια αρχή φρόντισε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό VIDEO, δίνοντας ραντεβού σε όλους τους μπασκετόφιλους στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Δείτε το εξαιρετικό VIDEO, στο οποίο βλέπουμε να μιλάνε ο Σέρβος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπραντοβιτς, καθώς και οι Σέρβοι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε) και Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), τονίζοντας την σημασία που έχει για την χώρα τους η διεξαγωγή αυτού του Final Four:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ