SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θρύλος... εξπρές
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας ο πρώην άσος της Κίμκι Παούλιους Γιανκούνας.
Στη Ζαλγκίρις Κάουνας επέστρεψε ο Παούλιους Γιανκούνας που την περασμένη περίοδο φόρεσε τη φανέα της Κίμκι.
Ο Λιθουανός άσος έφτασε ως το Top-16 με τη ρωσική ομάδα, αλλά φέτος αποφάσισε να αλλάξει... παραστάσεις και να γυρίσει στην πατρίδα του.
Αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Κίμκι η Ζαλγκίρις έκανε τις απαιτούμενες κινήσεις και τον ενέταξε στο δυναμικό της.
Την περασμένη περίοδο μέτρησε κατά μέσο όρο 8,2 πόντους και 4,9 ριμπάουντ.
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos).
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)
Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.