EUROLEAGUE

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Σάτο

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Σάτο

Ο Ρομέιν Σάτο δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (19/10) ματς της Φενέρμπαχτσε με την Ολίμπια Λουμπλιάνας. Ο Αφρικανός πέρασε από ανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος και επιστρέφει στην Τουρκία.

Ο Ρομέιν Σάτο πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο μετά το πλαστό διαβατήριο που είχε στα χέρια του σύμφωνα με την αστυνομία της Σλοβενίας και σήμερα (19/10) ακολούθησε ανάκριση, προτού αφεθεί ο παίκτης ελεύθερος.

Στον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν επετράπη η είσοδος στη χώρα, με τους ιθύνοντες των Τούρκων να κάνουν λόγο για σκάνδαλο μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Σήμερα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Kosarka.si" ο Σάτο πέρασε από ανάκριση και αφέθηκε ελεύθερος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρει μέρος στην αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, κάτι που έχει κάνει από χθες (18/10) έξαλλους τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι τόνισαν ότι η παραμονή του Ρομέιν Σάτο στο αεροδρόμιο και από εκεί στο κρατητήριο έγινε σκόπιμα, ώστε να χάσει το ματς με την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Παρόλα αυτά, η Ολίμπια εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί ο παίκτης. " Η Ολίμπια λυπάται για το επεισόδιο με τον παίκτη της Φενερμπαχτσέ Ρομέιν Σάτο. Η υπόθεση δεν σχετίζεται με τον αθλητισμό, ή την ομάδα μας, αλλά είναι ένα νομικό θέμα στο οποίο ένας σύλλογος δεν πρέπει να παρέμβει, ούτε να σχολιάσει", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Σλοβένων.

Ο Ρομέιν Σάτο, λοιπόν μετά και την ανάκριση που πέρασε αφέθηκε ελεύθερος και επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, πληρώνοντας και ένα πρόστιμο 1.500 ευρώ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ