EUROLEAGUE

"Επικίνδυνη αποστολή στο ΟΑΚΑ"

"Επικίνδυνη αποστολή στο ΟΑΚΑ"

Ο δημοσιογράφος του αθλητικού τμήματος στο τούρκικο τηλεοπτικό δίκτυο NTV, Irmak Kazuk, περιγράφει στο Euroleague Greece την κατάσταση που επικρατεί στη Γαλατάσαραϊ, πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (30/01, 21:45).

Η Γαλατάσαραϊ εξασφάλισε την ύστατη ώρα την πρόκρισή της στο TOP-16 της Euroleague κι έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στη β' φάση, έχει ήδη δυο νίκες. Η Γαλατά έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα. Οικονομικά και αγωνιστικά. Το επιβεβαίωσε στο Euroleague Greece ο δημοσιογράφος του τούρκικου τηλεοπτικού δικτύου NTV, Irmak Kazuk, αναλύοντας τα δεδομένα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

''Η δοκιμασία στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι επικίνδυνη αποστολή για τη Γαλατάσαραϊ! Το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι πολύ δύσκολο για τη Γαλατά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα δεν έχει χάσει στην έδρα της στο TOP-16! Από την άλλη πλευρά, η Γαλατάσαραϊ έχει ρεκόρ 2-2. Κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα και πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην Euroleague έπειτα από πολύ-πολύ καιρό όμως η εντός έδρας ήττα από την Άλμπα ήταν βήμα προς τα πίσω. Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει δεδομένα προβλήματα. Η ομάδα που κοουτσάρει τη δεδομένη στιγμή είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτήν που ξεκίνησε τη χρονιά.

Ο Νόλαν, ο Βουγιούκας, ο Τζαγουάι, ο Αραντόρι και ο Αλντεμίρ έφυγαν από την ομάδα. Κατά τα άλλα, ο Ζόραν Έρτσεγκ είναι η πρώτη επιλογή στην επίθεση της Γαλατάσαραϊ (σ.σ. ο Σέρβος φόργουορντ σκοράρει φέτος 16.7 πόντους στη Euroleague) και χωρίς αυτόν τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Η Γαλατά κατάφερε να προκριθεί την τελευταία στιγμή στο TOP-16. Μπορώ να πω πως πρόκειται για μια ομάδα που έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα. Οικονομικά και αγωνιστικά. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού όλοι πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους για να κάνουν κάτι καλό! Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα, με παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης που έχουν τεράστια εμπειρία στην Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ