EUROLEAGUE

Eνημερώθηκαν οι ομάδες για την απαγόρευση εισόδου στον Γιαννακόπουλο

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι ομάδες της EuroLeague ενημερώθηκαν από την διοργανώτρια αρχή για την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η EuroLeague φαίνεται ότι είναι ήδη έτοιμη να εφαρμόσει την τιμωρία ενος χρόνου απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες υπό την αιγίδα της που επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο . Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες οι ομάδες της EuroLeague ενημερώθηκαν για την σχετική τιμωρία που έχει επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

Οι ομάδες πληροφορήθηκαν μάλιστα για αυτή την απαγόρευση μέσω ενός ιδιαίτερου τρόπου: Της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ενημέρωσης που αποστέλλει η EuroLeague στις ομάδες πριν από κάθε αγωνιστική με την λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Σε αυτή την λίστα λοιπόν φέρεται πλέον να έχει προστεθεί και το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οποίο ισχύει απαγόρευση εισόδου μέχρι 5 Φεβρουαρίου του 2019. Μαζί του βρίσκονται ακόμα το όνομα ενός Τουρκου που αποφασίστηκε η απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα πριν από μερικές εβδομάδες, ενός Σέρβου, αλλά και δύο αδελφών από την Λετονία που είναι φίλαθλοι της Ζαλγκίρις.

Μένει πλέον να φανεί τι θα ακολουθήσει αυτής της κίνησης της EuroLeague, η οποία θέλησε να είναι τυπική και τήρησε το πρωτόκολλο λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής της για την ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ