EUROLEAGUE

Ένας... πειρατής στη Ζιελόνα Γκόρα

Ένας... πειρατής στη Ζιελόνα Γκόρα

Η αντίπαλος της Ούνιξ Καζάν του Αργύρη Πεδουλάκη στην προκριματική φάση της Euroleague, Ζιελόνα Γκόρα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Τζόνσον.

Παίκτης της Ζιελόνα Γκόρα είναι πλέον ο Ντάνιελ Τζόνσον. Η αντίπαλος της Ούνιξ Καζάν κατά την προκριματική φάση της Euroleague, ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/7) τη συνεργασία με τον 26χρονο σέντερ.

Ο Αυστραλός αθλητής, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε συλλόγους της πατρίδας με τους Pirates de Quebradillas να είναι η τελευταία του ομάδα. Η παρουσία του στον πολωνικό σύλλογο θα είναι και η πρώτη του εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη Ζιελόνα Γκόρα. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα σεζόν, θα ήθελα πολύ να είχαμε ήδη ξεκινήσει. Αυτό το βήμα για μένα είναι μια πρόκληση, υπάρχουν νέα πράγματα για να ανακαλύψω. Μέχρι στιγμής, δεν έχω παίξει στην Ευρώπη, γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄αυτή τη μεταγραφή", δήλωσε ο Ντάνιελ Τζόνσον μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

"Ο Τζόνσον είναι ένας πολύ ευέλικτος παίκτης. Μπορεί να παίξει τόσο ως 5άρι όσο και ως 4άρι, έτσι έπαιζε στην Αυστραλία. Κατά μέσο όρο είχε 19 πόντους και επτά ριμπάουντ. Μπορεί να παίξει και με την πλάτη προς το καλάθι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μαζί του περισσότερη άνεση στις αλλαγές", ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Αντρέ Αντάμεκ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ