EUROLEAGUE

Ένα βραβείο, για "αντίο"

Ένα βραβείο, για "αντίο"

Το παιχνίδι της Μπουντιβέλνικ με τη Ναντέρ εξελίχθηκε σε one man show του Ντάριους Λαβρίνοβιτς: έγινε κάτοχος του ρεκόρ στο σύστημα αξιολόγησης της φετινής Euroleague, με 44 βαθμούς, όπως αναδεικνυόταν MVP.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μπουντιβέλνικ, στη Euroleague, ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς έδωσε στους φιλάθλους κάτι να θυμούνται (μαζί με το 97-87 επί της Ναντέρ): με 29π., που είχαν 5/5 διπ., 4/5 τριπ., 7/7 ασίστ, 10 ριμπ., 4 ασίστ και 3 τάπες, έφτασε το 44 για Index.

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση παίκτη της φετινής διοργάνωσης, μακράν της δεύτερης και η δεύτερη καλύτερη στην τελευταία τετραετία.

Τον Λιθουανό σέντερ, ακολούθησε ο Νίκολα Μίροτιτς, οποίος έδωσε στην τελευταία νίκη της Ρεάλ (το 79-66 επί της Στρασμπούρ), 22π., 6 ριμπ. και 9 κερδισμένα φάουλ, εξ ου και έφτασε τους 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Εμίρ Πρέλντζιτς "έκλεισε" το ΤΟΡ3, διότι είχε 21π., 7 ασίστ, 6 ριμπ. και 6 κερδισμένα φάουλ, στην ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Παρτίζαν ( 77-79). Κάπως έτσι, το Index του έφτασε στο 33.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ