EUROLEAGUE

Ένα μπασκετικό βράδυ για τον Ολυμπιακό στο Σπίτι της 24MEDIA

Ένα μπασκετικό βράδυ για τον Ολυμπιακό στο Σπίτι της 24MEDIA

Η Τράπεζα Πειραιώς επιφύλαξε μία καθαρά μπασκετική βραδιά σε κατόχους της κάρτας Olympiacos B.C. World Mastercard. Πού αλλού; Στο Σπίτι μας με οικοδεσπότη τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Το έχουμε ξαναπεί ότι αυτά τα βράδια είναι τα αγαπημένα μας. Τα βράδια που το Σπίτι της 24MEDIA γεμίζει κόσμο για να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι και το βράδυ που ο Ολυμπιακός έδινε τη δική του μάχη στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ, το Sport24.gr με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον δημοσιογράφο Χρήστο Μιχαηλίδη, βρέθηκαν με μερικούς τυχερούς φιλάθλους του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα. Μόνο που αυτή τη φορά, ο "οικοδεσπότης" δεν ήμασταν ακριβώς εμείς αλλά η Τράπεζα Πειραιώς που διοργάνωσε αυτή την υπέροχη βραδιά για τους δημοσιογράφους μας και τους καλεσμένους της.

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης είχε το γνωστό για εκείνον καθήκον να καταγράφει τον αγώνα για το live blog. Μόνο που είναι άλλο να το κάνεις στο γραφείο κι άλλο από την άνεση του καναπέ δίπλα σε αγνώστους που γρήγορα γίνονται μια παρέα. Ποιος φρόντισε για αυτό; Ο Παντελής Διαμαντόπουλος που κουβέντιαζε όλο το βράδυ με τους κατόχους της Olympiacos B.C. World Mastercard αλλά και στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, για τον Ολυμπιακό, τη φετινή του πορεία στην Euroleague και ό,τι άλλο τους απασχολούσε σχετικά με τον αθλητισμό.

Δες το βίντεο και συνεχίζουμε.

Όπως θα είδες, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε πάντα σε τέτοιες βραδιές είναι να φτιάξουμε ένα κλίμα παρέας και φιλοξενίας. Κι αυτό ακριβώς είναι που εξασφάλισε η Τράπεζα Πειραιώς για όσους τυχερούς βρέθηκαν εκείνη την Τετάρτη στο Σπίτι. Παρήγγειλαν από έναν ειδικά διαμορφωμένο μενού για την βραδιά, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα στο Burger του Triple Double, το Club Sandwich της κατοστάρας και τα Χοιρινά Μπριζολάκια του time out. Απόλαυσαν cocktail και ποτά από την bartender που είχαμε στο Σπίτι ειδικά για τη βραδιά. Και φυσικά είχαν την ευκαιρία στα διαλείμματα του αγώνα, πότε να πεταχτούν στο ξύλινο ποδοσφαιράκι και πότε απλά να απολαύσουν την άνεση των καναπέδων σε ένα Σπίτι που φτιάχτηκε για τέτοιες βραδιές.

Ένα μπασκετικό βράδυ για τον Ολυμπιακό στο Σπίτι της 24MEDIA
Ένα μπασκετικό βράδυ για τον Ολυμπιακό στο Σπίτι της 24MEDIA

Η Τράπεζα Πειραιώς με την πιστωτική της κάρτα Olympiacos B.C. World Mastercard στέκεται εδώ και χρόνια δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας τόσο εκείνη όσο και το ίδιο το άθλημα.. Το ακόμα καλύτερο όμως για όλους εμάς, είναι τα προνόμια και οι επιβραβεύσεις των κατόχων αυτής της κάρτας. Δεν ξέρω αν άκουσες στο βίντεο για εξαργύρωση πόντων της Olympiacos B.C. World Mastercard σε ταξίδια μαζί με την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδια. Ο κόσμος της ομάδας σου μπορεί να βρεθεί στα χέρια σου, είτε για βραδιές σαν αυτή στο Σπίτι της 24MEDIA είτε για άλλα μοναδικά δώρα και εμπειρίες με την αγαπημένη σου ομάδα.

Ένα μπασκετικό βράδυ για τον Ολυμπιακό στο Σπίτι της 24MEDIA
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ