EUROLEAGUE

Έκτος ο Παναθηναϊκός, απειλείται από Ερυθρό Αστέρα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο πιάτο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague "έριξε" τον Παναθηναϊκό Superfoods στην έκτη θέση της κατάταξης, με τον Ερυθρό Αστέρα να τον απειλεί ευθέως πλέον. Κι όλα αυτά, μια βδομάδα πριν τα πούνε στο Βελιγράδι!

Η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη "γκρέμισε" τον Παναθηναϊκό Superfoods από την πέμπτη θέση της κατάταξης, με το "τριφύλλι" να υποχωρεί στην έκτη. Πέραν αυτού όμως, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη (εν γένει) μετά το "διπλό" του Ερυθρού Αστέρα σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κι αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" ισοβαθμούν πλέον με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, την ώρα που η Νταρουσάφακα (εφόσον νικήσει εντός έδρας την Ούνικς Καζάν) θα δημιουργήσει τριπλή ισοβαθμία! Για αρχή, αυτό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι τι θα κάνει την επόμενη εβδομάδα στην EuroLeague, αφού οι back to back αγώνες θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την Μπαρτσελόνα (εντός) και τον Ερυθρό Αστέρα (εκτός).

Δύο αγώνες που μπορούν είτε να τον φέρουν σε καλύτερη μοίρα και να τον εδραιώσουν στην έκτη θέση της κατάταξης, είτε να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την πρόκριση στα playoffs. Άλλωστε, από τη στιγμή που οι "μπλαουγκράνα" του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησαν την Αναντολού Εφές στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" συνεχίζουν να ελπίζουν, ψάχνοντας ένα μεγάλο "διπλό" που θα τους βάλει -για τα καλά- στο κόλπο της οκτάδας.

Αναλυτικά η κατάταξη και το πρόγραμμα

Έκτος ο Παναθηναϊκός, απειλείται από Ερυθρό Αστέρα
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ