EUROLEAGUE

Επίσημα εκτός η Τσιμπόνα

Επίσημα εκτός η Τσιμπόνα

Η Τσιμπόνα ενημέρωσε τη Euroleague πώς δεν θα πάρει μέρος στην επόμενη διοργάνωση, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Επικρατέστερος ο Ερυθρός Αστέρας για να την αντικαταστήσει.

Η Τσιμπόνα ενημέρωσε τη Euroleague ότι δεν θα πάρει μέρος στην επόμενη διοργάνωση, διότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οι Κροάτες, οι οποίοι κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσω της Αδριατικής Λίγκας δεν μπορούν να "σηκώσουν" το κόστους της συμμετοχής. Οι ιθύνοντες, λοιπόν του συλλόγου ενημέρωσαν την διοργανώτρια αρχή και πλέον όλοι αναμένουμε την ομάδα που θα την αντικαταστήσει.

Ο Ρομάν Λίσατς, πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας μίλησε στην ιστοσελίδα "b92.net" και τόνισε ότι γνωρίζει για τα οικονομικά προβλήματα της Τσιμπόνα, λέγοντας πώς είναι ενήμερος για την απόφαση της να μην πάρει μέρος στην Euroleague της επόμενης περιόδου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι τη θέση της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα πάρει ο Ερυθρός Αστέρας, με την Παρτίζαν να μπαίνει κατά πάσα πιθανότητα στα προκριματικά.

" Μίλησα με τους ανθρώπους της Τσιμπόνα και μου είπαν πώς δεν θα πάρουν μέρος στην Euroleague. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ερυθρός Αστέρας θα πάει απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ η Παρτίζαν θα μπει στα προκριματικά", ανέφερε ο Ρομάν Λίσατς.

Τον τελευταίο λόγο, βέβαια σε όλα αυτά θα τον έχει η Euroleague, η οποία θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε ανακοίνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ